Welkom bij het archief van Gemen

De waterburcht Gemen in de stad Gemen (Borken, Duitsland) met het wapen van het geslacht von Gemen.

 

 

De waterburcht Gemen in de stad Gemen (Borken, Duitsland) met het wapen van het geslacht von Gemen

  Willem Dirk van Gemen, Uw gastheer Ik ben Willem van Gemen, uw gastheer. Als U commentaar of opmerkingen heeft neem dan a.u.b. contact met mij op  Willem Dirk van Gemen.


Thursday, July 2, 2020 2:05 PM
News
Het archief van Gemen is vernieuwd!
Wednesday, July 1, 2020 11:15 AM

Een vernieuwde naam, om duidelijk te maken dat dit voornamelijk een archief is waar gegevens over alle nakomelingen en verwanten van het oeroude geslacht van Gemen worden verzameld en op tientallen verschillende manieren kunnen worden getoond, naar Uw wensen!

Een nieuwe server waar voortaan dagelijkse backups worden gemaakt.

Een nieuw uiterlijk met uitgebreide functionaliteit, waardoor het archief en alle mogelijke aanzichten, ook de interactieve, nu ook op mobiele apparaten, zoals tablets en telefoons, kunnen worden bekeken.

Een vernieuwd en uitgebreid veiligheidscertificaat waardoor we garant kunnen staan voor Uw privacy en die van alle mogelijk levende personen die in dit archief zijn opgenomen

de wet van Murphy
Wednesday, July 1, 2020 10:57 AM

Het Archief van Gemen is vernieuwd en dat ging niet vanzelf! De wet van Murphy was hier zeker van toepassing....de bestaande server bleek teveel beperkingen te hebben, dus er moest worden verhuisd. De backups bleken niet compatibel met de nieuwe versie van Webtrees, het programma waaronder deze website draait en de inloggegevens van de leden konden niet meer worden hersteld....Nee, ze lagen niet op straat, ze zijn gewist...Dat betekend dat iedereen die weer volledige toegang wil hebben, een nieuw account aan moet vragen. Het spijt me zeer. Al met al hebben de aanpassingen ervoor gezorgd dat we enkele weken offline waren. Maar we zijn er weer, met een gloednieuwe website, met meer gegevens dan ooit!