Welkom bij het archief en de genealogie "van Gemen"

Deze genealogie en dit archief zijn op September 22, 2023 voor het laatst bijgewerkt.

Een gedeelte van de informatie in dit archief en deze genealogie, met name die over (mogelijk) levende personen, is alleen zichbaar voor geregistreerde gebruikers. Meld u aan voor een gratis gebruikers account en ontdek de wereld van uw voorouders.

  Ik ben Willem van Gemen, beheerder van dit archief.

Vragen of opmerkingen? Mail me; Willem Dirk van Gemen.

News
Oude foto's en documenten gezocht!
Friday, December 3, 2021 4:39 PM

Het Archief en de Genealogie van Gemen, bevat veel oude documenten over onze vroege voorouders, van 100 jaar en langer geleden, maar veel minder over onze Opa's en Oma's. Oude foto's, huwelijksaktes, geboortebewijzen, verhalen...ze zijn allemaal welkom!

Heeft u nog een schoenendoos of een mapje met dit soort zaken betreffende van Ge(e)men en verwanten? Neem dan contact met me op! Ik kom met plezier naar u toe om het op te halen of te fotograferen, kennis te maken met (verre) familie en uw verhalen op te tekenen. Uiteraard kunt u het -in overleg- ook opsturen, de kosten zijn voor mij en, u krijgt het na het inscannen weer terug!

Uiteraard bent u ook bij ons in het Brabantse van harte welkom, we schenken een goede koffie! Laat de herinneringen aan uw voorouders niet verloren gaan.

willem@vangemen.nl