Welkom bij het archief en de genealogie van Gemen

Deze genealogie en dit archief zijn op June 26, 2022 voor het laatst bijgewerkt. Hier vindt u de geboorte- doop- huwelijks- overlijdens- notariële aktes en nog veel meer, van alle nakomelingen en verwanten van het geslacht van Gemen, aangevuld met foto's en verhalen over uw voorouders, vanaf het jaar 1098!

Met een simpele, gratis registratie, krijgt u onbeperkte toegang tot alle informatie in het archief van Gemen. Meld u aan voor een gebruikers account en ontdek de wereld van uw voorouders.

  Ik ben Willem van Gemen, beheerder van dit archief.

Vragen of opmerkingen? Mail me; Willem Dirk van Gemen.

News
Oude foto's en documenten gezocht!
Friday, December 3, 2021 4:39 PM

Het Archief en de Genealogie van Gemen, bevat veel oude documenten over onze vroege voorouders, van 100 jaar en langer geleden, maar veel minder over onze Opa's en Oma's. Oude foto's, huwelijksaktes, geboortebewijzen, verhalen...ze zijn allemaal welkom!

Heeft u nog een schoenendoos of een mapje met dit soort zaken betreffende van Ge(e)men en verwanten? Neem dan contact met me op! Ik kom met plezier naar u toe om het op te halen of te fotograferen, kennis te maken met (verre) familie en uw verhalen op te tekenen. Uiteraard kunt u het -in overleg- ook opsturen, de kosten zijn voor mij en, u krijgt het na het inscannen weer terug!

Uiteraard bent u ook bij ons in het Brabantse van harte welkom, we schenken een goede koffie! Laat de herinneringen aan uw ouders en grootouders niet verloren gaan.

willem@vangemen.nl

Onderzoek(sters)ers gezocht!
Thursday, November 18, 2021 10:49 AM

Deze website en dit archief zijn het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek. Aangezien er voor nog meer dan 40 jaar op de plank ligt, gaat dat ondergetekende (nu 67) nooit lukken om alles wat er over die van Ge(e)mens en hun aanverwanten te vertellen is, compleet te verwerken.

Dus, wie voelt zich geroepen om aan dit project mee te werken en eventueel het stokje over te nemen? Alles kan gewoon vanachter uw PC, of gaat u liever op documentenjacht in archieven? Ook vertalers Latijn/Nederduits zijn welkom, net als verhalenvertellers....